Bedrijfstaart
Bedrijfstaart

Taarten
Bij Gek op Taarten kunt u heerlijke taarten bestellen met een bedrijfslogo. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een andere opdruk te kiezen. De keuze is aan u! Wilt u een klant bedanken voor een mooie opdracht, of bedanken voor de goede zaken? Dan is deze heerlijke taart het ideale gebaar. Deze zijn in diverse groottes te bestellen. Vraag bij ons naar de mogelijk opties!

Taart bedrijf
Taart bedrijf

Cupcakes
Heeft uw bedrijf binnenkort een open dag, krijgt u klanten op bezoek of wilt u gewoon een lekkere traktatie voor uw werknemers? Gek op Taarten bied nu ook cupcakes aan met uw bedrijfslogo erop.

Een cupcake met bedrijfslogo is niet alleen heerlijk, maar biedt u ook nog de mogelijkheid om uw bedrijf op een leuke manier te promoten.

De prijslijst op onze website geldt niet voor bedrijven. Wilt u een prijsopgaaf voor heerlijke cupcakes? Klik hier en stuur ons een e-mail!
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Zie hiervoor tabblad “Bedrijfsinformatie”.

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op. Graag komen wij vrijblijvend langs om één van onze producten door u te laten proeven!